péntek, június 22, 2007

Kimondhatatlan, mennyire utálok itt ülni egyedül, aztán majd reggel reggelizni az asztalnál egyedül és tenni-venni a lakásban egyedül, ebédet nyammogni egyedül - és mind eközben szinte kívülről látom magam, amint ülök, járok, csak úgy vagyok, létezem itt egyedül. Az életben soha nem fogom megszokni és soha nem jutok el addig a pontig, amikor ez már majd nem fog feltűnni és nem ébreszt bennem nyomasztó és sötét gondolatokat. Millió és millió ember él egyedül, közülük sokan még tán élvezik is, de én soha.
Kénytelen leszek valami életcélt kitalálni magamnak. Mert a mit főzzek, mit kell vásárolni, hogyan tegyem értelmessé a napot, hova menjek csak úgy hobbiból és hasonló célkitűzések nem tölthetik ki a hátralevő napjaimat. A mostani rossz helyett vállalni egy másik rosszat - emberekhez alkalmazkodni, megint megfelelni másoknak, elviselni másokat - nem valami biztató perspektíva. De ha másként nem megy, rá fogok kényszerülni. Majd meglátjuk.
Most pedig jó éjszakát! Mindenkinek szép álmokat, jó pihenést!

10 megjegyzés:

rhumel írta...

(Hullám)hegyen-völgyön... Így megy ez az életben. Nem vigasztalásul, de párosan, sokadmagunkkal vagy egyedül, bizony mindenkinek vannak magányos időszakai.
Tudom, azért egyedül a völgyben, az más... :((( Egyedül kell onnan felfelé is menni. Ez a nehéz. Nagyon.Sejtem én.
De hát Te bikfic vagy, vagyis Te vagy "A Bikfic". Még ha egyedül is, de egyedi, egyszeri és megismételhetetlenül bikfices, (bocsánat a butuska szólásért): olyan igazi nem semmi egy nőci!!!
Hát fel a fejjel, meg különben is, itt vagyunk ám Veled :)

Névtelen írta...

Bikfic, szívesen fogadnálak a tiszteletbeli nagyinkká, Neked lenne 3 égetnivaló elfoglaltságod, nekem meg lenne egy jófej társaságom a hétköznapokra :D

Ági írta...

Kösz, rhumel. :)
Pamjna, köszönöm, aranyos vagy. :)

Névtelen írta...

Fel a fejjel, és ha ráérsz, gyere el Zebegénybe egy jó kis kirándulásra, és megmutatom a tűzzománcműhelyt, ha akarod. Ötödikéig ott tespedek...izé, dolgozom. :)Nagyon szép vidék, jót tesz benne mászkálni ekkicsit. És óránként van vonat. :D

Ági írta...

Későn néztem ide, Mandulka, már elutaztál, de azért köszönöm! :)

andalgo írta...

ide is, ide is.
még az utat is tudod, s én sem lennék egyedül. hm?

Névtelen írta...

Én most csak azért nem hívlak, mert hihetetlen felfordulás van az anyuék összes cucca miatt. De nyár vége felé már jobban elférünk majd, szóval gyere nyugodtan :-).

Ági írta...

Köszönöm, aranyoskáim, én szívesen végiglátogatlak mindőtöket, csak sajna, ettől még ... szóval, remélem, érthető, amit mondani akarok. :)
Andalgó, kár, hogy holnap nem jössz mondjuk, vérszívó nénikhez (mert ott leszek mellettük az ortopéd néninél, valszeg egész délelőtt, brrrr...)

andalgo írta...

bikfickém, a mobilszámod az éterben elúszott a régi telefonom lelkével együtt, ha valamiképpen elküldenéd, esetleg bírok arra járni.
az esetleg arra vonatkozik, hogy jelenleg már nem mindig tudom előre megsaccolni, mennyire elég az erőm.
hm?
mert amúgy a pénteki eredményért úgyis be kellhet mennem.

Névtelen írta...

Andalgó, megy a mail.