hétfő, október 04, 2010

Törvényileg kéne betiltani, hogy nyilvános helyen a mosdóban nagyerejű fényforrást helyezzenek el a tükör fölött. Ma például a fogorvosi rendelő mosdójában ért a brutális élmény és kaptam frászt sajátmagam látványától, amikor is azonnal világossá vált ama mondat háttere, melyet két perccel azelőtt a doki intézett hozzám búcsúzóul, utalva a nyári műtétemre, valahogy így: "... jól van, Ágikám, most majd kicsit összeszedi magát és minden rendben lesz." Ja, szóval szerinte össze kell szednem magam, ergo, hízzak má' meg kicsit, mert úgy nézek ki, mint a saját öreganyám. Hát ezt igazolhatom, tényleg úgy nézek ki, rémes, ebben a korban már az arcbőr (a többi tájék sem, de azok nem látszanak) nem bocsátja meg, ha kifogy alóla a zsírpárna. Pedig már elértem azt az öt kilós engedményt, melyet magamnak előirányoztam, amikor visszajöttem a kórházból, úgyhogy többet már nem akarnék visszahízni. Smink, korrektor, alapozó (esetleg lesz@romtabletta), valami, de hízás nem.
Mióta hetek telnek el, hogy bejutnék a nagyvárosba, lassan teljesen elszokom attól a forgalomtól és nyüzsgéstől, ami ott zajlik. Hogy kora délután csupa zaklatott arcú, rohanó, kapkodó, lökdösődő, merő-egy-stressz ember jön velem szemben, meg az a folyamatos zúgás, lárma, aztán az a bűz, nem szeretem én ezt.

Ami pedig ezt a mi itteni világunkat illeti, éppen egy új projekten dolgozom, hamarosan előállok majd vele, addig pá! :-)

7 megjegyzés:

rhumel írta...

Én azt a bizonyos @tablettát már rég szedem rendszeresen.:)Bár és ennek ellenére mégis meglepődöm reggelente, mit keres az én drága nagyikám tükörképe előttem????

flora írta...

Elgondolkodtattál a tervezett 25-30 kg leadásának megkezdése előtt... Lehet, hogy megelégszem 10-15-tel?... De valamennyit kell, az biztos, hogy kicsit magamra ismerjek!

bikfic írta...

Rózsa, csak óvatosan és nagyon lassan! :) Nálam az volt a baj, hogy kénytelen voltam hirtelen teljesen megváltoztatni az étkezésemet és három hónap alatt lement az egész súlyfölöslegem.

Endi, én is annál a bizonyos tablettánál maradok, az biztos. :)))

bikfic írta...

Ja, kimaradt, amit még akartam: némi elégtétellel és kaján vigyorral nyugtáztam tegnap, hogy már Katona Klári is abba a korba ért, amikor a Korhatár (nyuggereknek szánt újság) címlapján szerepelhet. Persze az igazsághoz tartozik, hogy csak a kora szerint, mert a külseje, hát, az bizony irigylésre méltó.

Borka írta...

Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi az az új projekt! Remélem nem váratsz meg sokáig, mert a végén még lyukas lesz az oldalam! :)
Én most épp a kényelmesebb megoldásnál tartok, eszem ami jólesik, majd ha nem jön rám a farmerem, elkezdem a koplalást. A minőségen már nem tudok változtatni, az étrendem (szerintem) egészséges, a mennyiség sem nagy, igazából nem is értem, hogy miért hízom? Túl nyugis az életem, bezzeg ha jönne egy nagyobb probléma, rögtön leadnám a felesleget, vagy még többet is. Azt viszont nem kívánom sem magamnak, sem a családomnak.
Így maradok hát gombóc. :)

bikfic írta...

Borka, még hogy gombóc!? ugyan már! :)

A projektről pedig tényleg hamarosan nyilatkozom. :)

Samu írta...

Csatlakozom Borkához: Én is nagyon kíváncsi vagyok az új projektre!