szerda, október 13, 2010

Szolgálati közlemény

Jelentem, elindultunk az új bloggal. Minden jelentkezőnek elküldte a rendszer a meghívót, egyedül Stali emailcímét nem tudtam kinyomozni, tehát kedves Stali, légy szíves, írj nekem egy emailcímet, ahová mehet a meghívód.
Akinek még nincs gmail-es címe, regisztráljon egyet erre a célra, de ez kiderül a meghívóból is, mert csak gmailes címmel lehet bármit is kezdeni vele.

Meglátjuk menet közben, hogy mennyi ideig mesélünk egy évről, de gondolom, 10-14 nap elég lesz. Akinek arról az éppen futó évről nincs írnivalója, nem ír, semmi nem kötelező.
Még annyi technikai megjegyzést fűznék hozzá, hogy természetesen lehet képet, videót, zenét betenni a bejegyzésbe, de például a képet, ha nagy, kéretik átméretezni, mert ha túl széles, szétnyomja a sablont (bár talán a blogspot ezt megoldja, de jobb az óvatosság, hátha mégse).

A többi magától értetődő lesz és reméljük, mindenki jól érzi majd magát a közös lakban.

10 megjegyzés:

rpanni írta...

kérlek, a másik címemre küldd a meghívót recskianna@gmail.com ne az rpanni-sra
köszönöm

bikfic írta...

Panni, elküldtem. :)

flora írta...

A hét végén jövök! Emlékezetes évvolt, nem probléma felidézni belöle!

rpanni írta...

köszönöm, megkaptam! most még nem kapcsolódok be, nincs rá időm, meg pont 84-ről nem is hiszem, hogy nagyon lenne írnivalóm, de majd jövök!

stali írta...

Furcsa, hogy immár ezen a blogfelületen is lett egy címem.

Névtelen írta...

Sajnos, baj van az új, közös blogon az identitásválasztásommal. Nem fogadja el vagy a jelszót, vagy a nevet, névtelen lehetőség meg nincs.
(A.)

Mandula írta...

Elsőre engem is visszadobott, de aztán sikeresen beengedett, hátha csak újra kell próbálni... :)

Andrea írta...

Ajaj, nekem nem jött meghívó!
Elküldenéd még egyszer?
andreareizerkukac gmail.com
ha t-online-ra küldted, akkor azért nem kaptam meg, mert az már nem él.
Előre is köszi: Andi

s@só írta...

Kedves "bloganyja" Bikfic!
bluemoon bíztatására írok ide. Igencsak jó dolgot találtál ki és ha megfelelő társnak találsz, szívesen írnék néha én is. A'84 -es évről pl. sok minden jut eszembe, mert mai napig nagyon élénken él bennem. Nagyon fontos évem volt, amit sosem tudok felejteni.... Ezt írtam róla eddig, itt: http://sasoka.blogspot.com/2010/10/idoutazas-19841.html

Ági írta...

Na, sok minden voltam már, de bloganyja még nem, úgyhogy ilyen minőségemben meghívlak közénk társszerzőnek, kedves Sasó. :) Mindjárt küldöm a meghívót is.