csütörtök, június 21, 2007

Megőrülök, ezt a barom reklámot! Amikor Györgyi Anna mint szinkronhang érzékien és huncutul felkacagva közli: "Na, ettől most elmenekültek a pasik és nyugodtan beszélhetünk a hüvelygombáról ..." Tudod, kivel beszélgess?!
Ennél csak azt szeretem jobban, amikor a sorbanállók közül kiválik a pasas és miután sebtiben kiütéseket pingál magára és beleköhög közelről mindenkinek a képébe, előrefurakszik és elsőként kapja meg a ... mit is? Mert persze fogalmam sincs, egyáltalán mit is reklámoznak, annyira feldühít minden alkalommal ez a gusztustalan, ízléstelen ötlet. Van egyébként ugyanennek ugyanezzel a szereplővel egy másik változata is, aminél már tényleg nincs lejjebb: amikor vaknak tetteti magát ugyanezen célból. De ez, úgy látszik, még a szolgáltatóknál is kiverte a biztosítékot, mert talán ha kétszer láttam, aztán eltűnt a színről, szerencsére.
Tudom, megmondták már régen, van egy gomb a tévén, melynek segítségével huss, eltűnik minden a képernyőről. Kikapcs!

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ez a hüvelygombás nálam is kiveri a biztosítékot, ha véletlenül belebotlok, tuti elkapcsolok. De mostanában nem nézek tv-t, csak DVD-t, meg meséket, így aztán elkerülhető :-).

Vackor írta...

Pont azt akartam mondani, hogy ennél csak az volt ízléstelenebb, amikor vakot játszott, még a rádióban is ment, de tényleg nem sokáig, úgy látszik, valakiben még maradt egy szemernyi jóérzés.

(Egyébként nálad is magyar a komment felirat. Vagy csak én látom úgy?)

Ági írta...

Haha, nem, nálam angol a komment felirat is. Mit csináltok ti másképp, hogy nálatok minden magyar? (Mila is írta, hogy nála is magyar a blogspot)

Meta Hari írta...

Bikfic, dashboard, language, magyar...