hétfő, június 18, 2007

Azért ez már túlzás, hogy az eumeten Aigner Szilárdék beleszőnek az előrejelzésbe ilyet:

A nagy melegben a gépkocsik belsejében, álló helyzetben, szellőztetés nélkül, akár 70 C fokosra emelkedhet a hőmérséklet. Az ablakban hagyott spray felrobbanhat! (Esetleg már menet közben!)

Azt a'! Ki hitte volna, nem? Még jó, hogy azt nem mondják meg nekik, hogy vezetéshez ne vegyenek föl harminc fokban télikabátot. Hátha azt se tudja valaki. Agyrém, komolyan mondom. Nem elég, hogy túlbiztosítgatják magukat minden előrejelzéssel, hogy ha lecsap egy vihar, nehogy valaki őket hibáztathassa, ráadásul még dedósnak is gondolnak mindenkit.

*****************************
A nyáridőben állandóan nyitott ablaknak köszönhetően egyfolytában csodálkozom, hogy egy huszonévei elején járó ifiasszony hogyan érhette el máris a masszív házisárkány állapotot. Mi lesz belőle negyvenévesen?
Szomszédaim - legalábbis második és harmadik szomszédom - egymással való kapcsolata egyébként is megérne egy tanulmányt, de személyiségi jogok is vannak a világon, úgyhogy erről lemondok. Mindenesetre csodálkozásra naponta nyílik alkalmam, úgyhogy amíg nyár van, nem fogok unatkozni, az már biztos.

Viszont már érik fejemben a gondolat egy retrórádió megalkotásához ott a jobboldali sávban. Aztán majd meglátjuk, meddig tűri meg a magasságos Ultr@web. Mert a minap annyi régi számot sikerült megint zsákmányolnom, hogy az maga volt a tömör gyönyör, meg kell osztanom a publikummal, ezt bárki beláthatja, nemde? Szóval, majd valamelyik fülledt nyári estén belecsapok a húrokba, és gyüvök.

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

ugy emlekszem, nehany eve a nagy melegben tobb kisbaba is meghalt, akit az autoban hagytak "csak nehany percre" a szulok. inkabb ezt mondanak el. sajnos sokan vannak, akiknek szukseguk lehet ilyen "elorejelzesre" is....

Ági írta...

Elég szomorú, ha így van. Már az se normális, ha valaki a kutyáját benne hagyja a bezárt autóban ilyen melegben, hát még a kicsi gyerekét ... :(((

Unknown írta...

bikfic, nekem a cjb.hu-n van a rádióm és már hosszú ideje tökéletesen működik, ajánlom! :)

Ági írta...

Köszi, Lappa, meg fogom próbálni! :)